Marketing & communicatie

Maak kennis met het verschil

Marketing. Kostenpost?

- Wij maken het verschil -

Binnen veel organisaties is marketing en communicatie vaak een 'ondergeschoven kindje'. Hoe vaak horen wij topmanagement niet zeggen dat deze 'kostenpost' niets oplevert?

Laat ons u het tegendeel bewijzen. Wij zijn er van overtuigd dat je eerst moet 'zaaien' om goed te kunnen 'oogsten'. En dat 'zaaien' hoeft helemaal niet altijd met de duurste middelen te gebeuren.

Marketing. Kostenpost?

Laat ons u het tegendeel bewijzen.

Zo hebben wij bijvoorbeeld ruime ervaring met het inzetten van 'free publicity' en internet mailings. Ook uw papieren of digitale vermeldingen en uw advertenties in (vak)bladen kunnen wij, door ons uitgebreide netwerk en onze inkooptechniek, zeer geschikt voor u verzorgen.

Maar ook het uitvoeren van een gedegen marktonderzoek en het opstellen van een effectief marketing- en communicatieplan, binnen de kaders van het mogelijke budget van uw onderneming, is voor ons 'gesneden koek'. Dit geeft u een uitstekend inzicht in de kosten, maar wat nog belangrijker is, uw visie en strategie worden ondersteund met professionele middelen.

Voor de grotere opdrachtgevers kunnen wij het (key)accountmanagement begeleiden en invullen en ook het opzetten van een goede aansturing van uw buitendienst behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn 'hands on' zonder moeilijke 'toeters en bellen', waardoor een project snel, effectief en voor een prima prijs uitgevoerd kan worden.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak kennis met het verschil.

Contact