Automatisering

Wij hebben de kennis

Automatisering

- Onze oplossing voor uw automatiseringsvraagstuk -

U bent bezig met de opstart van een nieuwe onderneming. U maakt een 'grote' groei door in uw huidige bedrijf. Of u wilt gewoon uw automatisering naar een hoger plan brengen.

Wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Van telefonie tot en met de aansturing van uw machines. Ook de selectie en inrichting van uw bedrijfsapplicaties (ERP, CRM, SRM, PDM etc.) is voor ons 'gesneden koek'.

Zo houdt u tijd over voor zaken waar u echt mee bezig moet zijn. En is het klaar dan zijn wij weer weg. Uiteraard laten we dan wel een goed gedocumenteerde en beheerde omgeving achter.

Automatisering

Wij hebben de tools.

Wij hebben ook ruime ervaring met het opzetten van eBusiness c.q. eProcurement projecten. Zo hebben wij voor diverse bedrijven koppelingen gemaakt met Akzo Nobel, Gasunie, Thales, Shell, SKF, Philip Morris, Kwik-Fit e.v.a. Creative Tools is de offciële partner in Nederland voor ePages, de marktleider in eBusiness oplossingen.

Wij zijn 'hands on' zonder moeilijke 'toeters en bellen', waardoor een project snel, effectief en voor een prima prijs uitgevoerd kan worden.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak kennis met het verschil.

Contact