BTN

Online

Van Kledingmanagementsysteem naar Webshop

Voor BTN hebben wij een standaard kledingmanagementsysteem omgebouwd tot een volwaardige webshop met klangericht assortiment en budegtbewaking op diverse niveaus.

Ook magazijnmanagement en voorraadbewaking maken deel uit van deze transitie. Koppelingen met klanten van BTN zijn hierbij geïmplementeerd (OCI/XML/API).

Ook Online?

Wij hebben de tools

Wij hebben ruime ervaring met het opzetten van eBusiness c.q. eProcurement projecten. Zo hebben wij voor diverse bedrijven koppelingen (OCI, API) gemaakt met Akzo Nobel, Gasunie, Thales, Shell, SKF, Philip Morris, Kwik-Fit e.v.a. Creative Tools is de offciële partner in Nederland voor ePages, de marktleider in eBusiness oplossingen.

Wij zijn 'hands on' zonder moeilijke 'toeters en bellen', waardoor een project snel, effectief en voor een prima prijs uitgevoerd kan worden.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak kennis met het verschil.

Contact

  • Automatisering
  • Marketing
  • Branding

BTN
BTN b.v. is een technische handelsonderneming voor de Grond- Weg- en Waterbouw, industrie en overheid. BTN levert Bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen, Wegbebakening, (Stratenmakers-) gereedschappen en Bouwbenodigdheden, Land- en meetapparatuur en Rioleringsapparatuur.