Patberg

Branding

Nieuwe huisstijl afgestemd op vakmanschap

Voor Patberg Meubelstoffering hebben wij de huisstijl eens flink onder handen genomen. Dit zonder afbreuk te doen aan het vakmanschap van de stoffeerders.

Ook de aanwezigheid en vindbaarheid op het internet heeft een enorme progressie doorgemaakt. Zo kunnen de mannen weer lekker aan de slag met waar ze goed in zijn.

Ook toe aan Branding van uw bedrijf?

Wij hebben de creativiteit

Wij hebben ruime ervaring met het inzetten van 'free publicity' en internet mailings. Ook uw papieren of digitale vermeldingen en uw advertenties in (vak)bladen kunnen wij, door ons uitgebreide netwerk en onze inkooptechniek, zeer geschikt voor u verzorgen.

Maar ook het uitvoeren van een gedegen marktonderzoek en het opstellen van een effectief marketing- en communicatieplan, binnen de kaders van het mogelijke budget van uw onderneming, is voor ons 'gesneden koek'. Dit geeft u een uitstekend inzicht in de kosten, maar wat nog belangrijker is, uw visie en strategie worden ondersteund met professionele middelen.

Wij zijn 'hands on' zonder moeilijke 'toeters en bellen', waardoor een project snel, effectief en voor een prima prijs uitgevoerd kan worden.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak kennis met het verschil.

Contact

  • Branding
  • Marketing
  • Automatisering

Patberg Meubelstoffering
Patberg Meubelstoffeerbedrijf is sinds 1930 gevestigd in Groningen. Patberg is gespecialiseerd in meubelstoffering, meubelreparatie en meubelrestauratie.