Warm Wonen in Winsum

Marketing communicatie

Laten zien wie je bent

Voor een consortium van bouwbedrijven hebben wij, in opdracht van de gemeente Winsum, de volledige marketing communicatie vormgegeven en uitgevoerd.

Van promotie tot het organiseren van diverse vakdagen, het afhandelen van klantvragen, social media en website. Warm Wonen in Winsum heeft zo echt een gezicht gekregen.

Wilt u ook laten zien wie u bent?

Wij hebben de creativiteit

Wij hebben ruime ervaring met het inzetten van 'free publicity' en internet mailings. Ook uw papieren of digitale vermeldingen en uw advertenties in (vak)bladen kunnen wij, door ons uitgebreide netwerk en onze inkooptechniek, zeer geschikt voor u verzorgen.

Maar ook het uitvoeren van een gedegen marktonderzoek en het opstellen van een effectief marketing- en communicatieplan, binnen de kaders van het mogelijke budget van uw onderneming, is voor ons 'gesneden koek'. Dit geeft u een uitstekend inzicht in de kosten, maar wat nog belangrijker is, uw visie en strategie worden ondersteund met professionele middelen.

Wij zijn 'hands on' zonder moeilijke 'toeters en bellen', waardoor een project snel, effectief en voor een prima prijs uitgevoerd kan worden.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak kennis met het verschil.

Contact

  • Marketing
  • Automatisering

Warm Wonen in Winsum
Warm Wonen in Winsum is een project van een consortium van lokale bedrijven, ondersteund door de gemeente Winsum. Warm Wonen in Winsum is een initiatief om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken.